søndag den 23. november 2008

Mig og musikken

Så "The white concert" i TV i går aftes. Mange gode forsøg og megen nytænkning. Men den ægte vare overgås ikke. Det er et af de album, der har betydet aller mest for mig. Jeg har det endnu - på vinyl - pakket ned sammen med pladespilleren på loftet. Men jeg har det. Lånte det af skolekammeret, der havde fået det af sin rige godsejerfar, dengang i 1968 og købte det selv i 70-erne. Har hørt det utallige gange.
Beatles hører hjemme under min mere seriøse smag - ellers bliver jeg desværre tiltrukket af ret banale numre: Dean Martin med "Thats Amore" fra den iøvrigt glimrende film "Lunefunde måne" med Cher og Nicolas Cage - kan få mig til at smelte helt ned http://www.youtube.com/watch?v=aS6-b7CONDI . Og når landeplagen "Sweet about me" med Gabriella Cilmi dukker op - hvad den ofte gør - må jeg skrue op for fuld styrke. http://www.youtube.com/watch?v=GxLtaio_2LM

1 kommentar:

Lis Madsen sagde ...

Jeg så også koncerten. Noget var godt, andet fungerede ikke. Måtte lige bagefter checke om jeg egentlig havde "The white album" det havde jeg. I mine unge år købte jeg ikke tit Beatles, de blev spillet meget i radioen, så jeg købte det andet.